Menu

Manager Facilitair & Huisvesting

Ga jij jouw waardevolle kennis en ervaring van facilitaire dienstverlening en huisvesting inzetten als leidinggevende, in de onderwijssector, bij SintLucas? Word je blij van een organisatie waar jij jezelf mag zijn en waar de mens (medewerker, student en leerling) centraal staat? Help jij de bestaande facilitaire organisatie ontwikkelen naar next level? Dan komen wij graag met je in gesprek voor de rol van:

Manager Facilitair & Huisvesting 

0,8 – 1,0 fte

Wie zijn wij? 
De regio Zuidoost Brabant staat bekend om zijn (innovatieve) technologie. De mooiste innovaties ontstaan vanuit creativiteit. SintLucas is met haar creatief technische vmbo- en mbo-opleidingen binnen en buiten de regio een begrip. Als betrouwbare partner zijn we nauw verbonden met de creatieve industrie en aangesloten op de laatste relevante ontwikkelingen.

“Bij SintLucas mag je jezelf zijn”. De meest genoemde zin als je onze leerlingen, studenten en medewerkers vraagt wat ons uniek maakt. Onze kernwaarden groei, plezier, eigenheid, trots en zelfvertrouwen geven aan wie we willen zijn.

Wat ga je doen? 
In onze mooie, creatieve en praktische onderwijsomgeving in Eindhoven en Boxtel, is het van groot belang dat iedereen op de juiste en efficiënte wijze gefaciliteerd wordt. Je draagt vanuit jouw vakgerichte kennis en ervaring de eindverantwoordelijkheid voor de ondersteunende diensten van facilitair en huisvesting en werkt nauw samen met de strategische adviseur huisvestiging. Niet in de laatste plaats heb je als people manager aandacht voor jouw mensen en draag je bij aan hun individuele (vakinhoudelijke)ontwikkeling en ontwikkeling van de verschillende teams. Je hebt zitting in het MT dat samen met de directie en het CvB het leiderschapsteam vormt. Je rapporteert aan één van de twee directieleden.

 • Je bent binnen de ondersteunende dienst Huisvesting eindverantwoordelijk voor het beleid ten aanzien van een gastvrije, schone, veilige en duurzame school, waarbij je de wettelijke regels kent en weet te hanteren en weet hierbij zowel strategische als operationele doelen uit te stippelen en deze over de verschillende thema’s te borgen (zoals bijv. meerjaren onderhoudsplan);
 • Je geeft sturing aan de twee medewerkers van het team Huisvesting;
 • Je bent met het facilitaire team, bestaande uit vier receptionistes, elf conciërges, een hoofd conciërge en een facilitair coördinator (Incl. BHV organisatie) verantwoordelijk voor het ter beschikking stellen van middelen (faciliteiten) aan het onderwijs en de bijbehorende afdelingen;
 • Je geeft advies over het facilitaire beleid en leiding aan de medewerkers van de diensten;
 • Je onderhoudt contacten met (interne) klanten en externe leveranciers, voert het contractmanagement van een 50-60 tal leveranciers;

Met wie doe je dat?
Creating opportunities is waar we voor staan. Kansen creëren voor leerlingen, studenten, collega’s en samenwerkingspartners. Met fijne collega’s die elkaar en leerlingen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. Met ruimte voor eigen initiatief en om jezelf professioneel en als leidinggevende te ontwikkelen. Samen werken we aan uniek-vernieuwend en toonaangevend onderwijs.

Je geeft leiding aan een groep van negentien mensen in verschillende teams en werkt intensief samen met de receptionistes, conciërges, strategische adviseur huisvesting en medewerkers facilitair. Tevens werk je samen met afdeling inkoop.

Wat neem jij mee?
Bij de realisatie van de ambities van SintLucas speelt leiderschap een belangrijke rol. Naast de nodige expertise binnen jouw vakgebied (facilitair en huisvesting) ben je als leidinggevende authentiek, voorwaardenscheppend, inspirerend en enthousiasmerend en weet je mensen te activeren. Tevens voldoe je aan de volgende wensen:

 • Je hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding met bijbehorend werk- en denkniveau, aangevuld met relevante ervaring binnen het facilitaire werkveld;
 • Je hebt een mensgerichte leiderschapsstijl die gericht is op verbinden, ontwikkelen, eigenaarschap en resultaatgerichtheid;
 • Je bent als persoon organisatorisch, planmatig en communicatief sterk en hebt inzicht in de cijfermatige kant van een organisatie.
 • Je hebt het vermogen en inzicht facilitaire processen optimaal in te richten en de performance hierop te bewaken;
 • Je bent stressbestendig en weet goed om te gaan met deadlines;
 • Je beschikt over de nodige beïnvloedingsvaardigheden en overtuigingskracht om mensen mee te krijgen en ideeën/standpunten/voorstellen over de bühne te krijgen.

Wat bieden wij? 
Met deze mooie en inhoudelijk uitdagende baan binnen een creatieve, energieke en inspirerende onderwijsorganisatie heb je impact op mens en organisatie. Wij bieden je veel ruimte voor initiatief en zelfontplooiing in een organisatie met gezonde ambities, een informele sfeer en een prettig werkklimaat. Verder mag je rekenen op:

 • Een jaarcontract voor 32-40 uur per week. Bij goed functioneren wordt dit omgezet naar een vast dienstverband; 
 • In verband met onze benchmark vragen wij om bij jouw sollicitatie een eerste salarisindicatie te geven;
 • Een 13de maand van 8,33% en vakantiegeld van 8%;
 • Een onboarding traject met een buddy die je wegwijs maakt bij SintLucas;
 • Een reiskostenregeling met een NS-businesscard of ruime kilometervergoeding;
 • Een maandelijkse telefoonvergoeding, tegemoetkoming in jouw zorgverzekering en een aanvullende collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen, waaronder deelname aan het leiderschapsprogramma.

Solliciteren en meer informatie
Diversiteit en gelijke kansen voor iedereen vinden wij belangrijk. Daarom ontvangen we graag jouw sollicitatie. Ongeacht je achtergrond, geslacht/gender, beperking, seksuele oriëntatie, religie/overtuiging of leeftijd.

Inloopmogelijkheid
Voor deze functie bieden we de mogelijkheid van een inloop moment. Weet je nog niet zeker of dit de functie en/of organisatie voor je is, maar wil je dat samen met ons onderzoeken? Neem dan contact op met Werner Töller op 06-54630871. We kunnen dan op een informele manier kennis maken met elkaar en leiden jou graag rond op één van de twee locaties (Eindhoven of Boxtel).

Ben je al overtuigd? Direct solliciteren kan uiteraard ook met een cv en een kernachtige motivatie. Deze ontvangen we graag uiterlijk 25 februari a.s.. We lezen in jouw motivatie graag welke talenten jij bezit en meebrengt om deze rol in te vullen. Met vragen over de procedure of arbeidsvoorwaarden kan je terecht bij Werner Töller, Recruitment Business Partner, op nummer  06-54630871. (dit nummer is ook ’s avonds of in het weekend bereikbaar). 

De gespreksdata worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. 

Acquisitie stellen we niet op prijs.

Contactpersoon vacature